Yemek Odaları Takımları
Yemek odaları evlerin ve özellikle salonların en önemli mobilyaları arasında yer alır. Önemli günlerde misafirler ve sevdiklerinizi ağırlamak üzere kullanılan yemek odası takımı içerisinde farklı parçalar bulunmaktadır. Sadece özel günlerde değil, günlük olarak kullanılması ile işlevsel mobilyalar arasında bulunur. Genel olarak içerisinde yemek masası ve sandalyeleri, konsol ile birlikte konsol aynası ve benzeri parçalar bulunmaktadır. Bazı takımların içerisinde masa yerine bench şeklinde oturaklar bulunmaktadır. Bu oturaklar daha pratik bir kullanım sunar. Yemeklerin daha rahat ve şık bir ortamda yenilebilmesi ve salonların özel bir köşeye sahip olması için tasarlanan takımlar bulundukları ortama farklı bir hava katar.

Avangarde Yemek Odaları

Yemek odası takımları içerisinde en özel yere sahip olan modeller arasında Avangarde modeller bulunur. Avangarde modeller içerisinde çok özel oyma süslemeler bulunmaktadır. Bu süslemeler masa ve sandalye ayakları ya da ayna ve konsol çevresinde yoğunlaşmaktadır. Avangarde yemek odaları sahip oldukları ihtişamlı görüntüleri ile özel ve klasiğe yakın bir tasarım sunmaktadır. Kabartmalı koltuk ve sandalyeler hem rahatlık hem de estetik bir ortam oluşmasını sağlar. Cam kısımlarda kullanılan özel süslemeler ve desenler ile farklı bir görüntü sağlanabilmektedir. Özellikle geniş bir alana sahip olan salonlar için bu takımlar çok iyi uyum sağlamaktadır. Koltukların ve diğer takım parçalarının geniş olması ve normal takımlara göre fazla yer kaplaması bu durumlar ile karşılaşılmasına sebep olur.
Ahşap Yemek Odaları

Ahşap yemek odası takımları tamamen ahşap malzemeden özenle tasarlanmaktadır. Masif ahşap tercih edilmekte olup üzerinde kaplama ve benzeri malzemeler kullanılmamaktadır. Ceviz ve meşe gibi kaliteli ve dayanıklı ağaçlar kullanılarak üretilmektedir. Ahşap yemek odaları için kullanılan kaliteli ve dayanıklı iskelet ile sorunsuz şekilde uzun süre kullanabilirsiniz. Ahşapların desenleri ve doğallığı ile birlikte mükemmel bir uyum ortaya çıkmaktadır. Ağaç türlerine ve renklerine göre seçilen kumaş ve diğer malzeme renkleri ile özel takımlar elde edilebilmektedir. Malzemelerin daha uzun ömürlü olmasını sağlamak üzere en üst kısmında ahşap koruma ve kaplama uygulaması yapılmaktadır. Yemek odası ve diğer mobilya takımları için yildizmobilya.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
yemek odaları
Published:

yemek odaları

Published:

Creative Fields